Over ons

Van kleine tot grote meerdaagse klussen in binnen en buitenland.

Gespecialiseerd in montage, afbouw, interieurbouw & verhuizingen. Met een netwerk aan ‘Handige jongens’ zijn wij zeer flexibel en snel inzetbaar binnen ons specialisme.

Door te werken met ervaren vakmensen, streven wij er gezamenlijk naar om iedere klus voor zowel onze opdrachtgever als eindklant met volle tevredenheid en naar verwachting van de klant af te ronden.

Wat ons uniek maakt is dat wij als ‘Handige Jongens’ voornamelijk werken met zelfstandige professionals en hierdoor een gedreven team hebben staan.

Wij zijn zeer flexibel en snel inzetbaar binnen onze specialisme. Door onze laagdrempeligheid en vakkundige meedenkende collega’s levelen wij snel op het niveau en verwachtingspatroon van de klant, waardoor iedere klus naar 100% tevredenheid wordt afgerond.

Onze waarden

Flexibel

Ook als u een op korte termijn werk heeft, doen wij ons uiterste best om samen tot een oplossing te komen.

Bekwaam & net personeel

Er is niks vervelender als u zich niet op uw gemak voelt bij de mensen die u inhuurt. Onze werknemers komen altijd professioneel & net tevoorschijn. Daarbij streven wij om communicatie zo laagdrempelig mogelijk te maken

Breed inzetbaar

Onze werknemers hebben brede kennis van erg veel onderwerpen zoals; interieurbouw, afbouw en montage. We zijn ook ervaren in het bestickeren en lassen.

Een aantal van onze opdrachtgevers:

veer logo
Neve Group